Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Два місяця за ґратами за контрабанду канабісу

15 квітня 2019, 12:41

До Приморського районного суду м. Одеси надійшло клопотання старшого слідчого в особо важливих справах СВ Управління Служби Безпеки України в Одеській області погоджене з прокурором про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно громадянина Держави Ізраїль, якого підозрюють у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 305 Кримінального кодексу України, а саме у контрабанді наркотичних засобів.

Як встановлено слідством, 14 лютого 2019 року даний чоловік рухаючись авіарейсом Тель-а-вів-Одеса незаконно перемістив через митний кордон України особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, який він приховав у двох пачках цигарок.

Цього ж дня, в ході проведення спільного прикордонно-митного контролю, наркотичні засоби було виявлено та вилучено, а підозрюваного затримано.

Дане кримінальне правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією наркотичних засобів, що були предметом контрабанди.

За результатами судового розгляду слідчий суддя ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 153 680 гривень.

 

За повідомленням прес-служби суду