Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На День відкритих дверей до Полтавського апеляційного суду завітали майбутні бухгалтери

23 квітня 2019, 15:01

Не втомлюємось повторювати, що роботою суду цікавляться не лише юристи. 23 квітня 2019 року вже традиційно до нашого суду на екскурсію завітали студенти Полтавської державної аграрної академії.  Цього разу у нас в гостях, разом зі своїм викладачем, доктором економічних наук, доцентом кафедри організації обліку та аудиту Катериною Пилипенко побували студенти першого , другого курсу  та магістратури що навчаються за спеціальністю «Облік і оподаткування».

Секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Володимир Костенко розповів молоді про судоустрій України, про те, як та хто може стати суддею, яким чином захистити свої права в суді та як відбуваються судові засідання. Діти переглянули інформаційні сюжет та ознайомилися з роботою сайту суду. Майбутніх бухгалтерів зацікавили питання пов’язані зі сплатою судового збору.

Юні гості суду мали можливість побачити як облаштовано зали судових засідань, дізналися що ж таке нарадча кімната та як здійснюється он – лайн трансляція судових справ.

Традиційно на згадку про зустріч зробили спільне фото.

 

 

За повідомленням прес-служби суду