Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За повторне вчинення злочину чоловік проведе за ґратами три з половиною роки

23 квітня 2019, 18:17

Суддею Ізюмського міськрайонного суду Харківської області закінчено розгляд кримінального провадження та ухвалено вирок громадянину Д. 1972 року народження, мешканцю м. Ізюм за обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого  частиною другою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

В середині січня 2019 року гр. Д познайомився на вулиці із випадковим перехожим, який допоміг йому після падіння на слизькій дорозі. Чоловік запросив його до себе додому та гостинно зустрів. Наступного дня зловмисник знов прийшов до помешкання свого рятівника та, скориставшись відсутністю до нього уваги зі сторони господині, таємно викрав цінні речі та господарський інструмент, чим заподіяв матеріальну шкоду господарям. Після скоєного зловмисник залишив місце злочину та розпорядився викраденим майном на власний розсуд.

Дослідивши докази та беручи до уваги те, що маючи судимості, гр. Д на шлях виправлення не став,  суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

 

За повідомленням прес-служби суду