Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вісім років позбавлення волі за вбивство співмешканки

08 квітня 2019, 16:45

Колегією суддів Тлумацького районного суду Івано-Франківської області засуджено особу до восьми років позбавлення волі, за вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.
Так, 50-річний житель с. Ямниця Тисменицького району Івано-Франківської області 03.09.2018 о 21:30 за місцем свого проживання, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, умисно наніс співмешканці кухонним ножем зі значною силою один цілеспрямований удар лезом в черевну порожнину, та спричинив ще два удари ножем, від чого остання впала на підлогу та від отриманих тілесних ушкоджень померла.
В судовому засіданні обвинуваченний вину свою у вчиненному кримінальному правопорушенні визнав частково, ствердивши обставини його скоєння, зазначені в обвинувальному акті, крім кількості нанесених ударів.
Призначаючи обвинуваченому реальне покарання, суд врахував ступінь тяжкості вчиненого злочину, особу винного, те, що останній посередньо характеризується за місцем проживання та за місцем роботи, не перебуває на обліку в наркологічному та психіатричному кабінеті, офіційно працевлаштований, раніше не судимий, має постійне місце проживання, частково визнав вину у скоєному, щиро розкаявся, негативно ставиться до вчиненого, потерпіла претензій матеріального та морального характеру до нього не має.
На даний час обвинувачений продовжує утримуватися під вартою у Івано-Франківській установі виконання покарань № 12 до набрання вироком законної сили.


За повідомленням прес-служби суду