Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у скоєнні розбою взято під варту

08 квітня 2019, 17:12

До Тарутинського районного суду Одеської області надійшло клопотання слідчого, погоджене з прокурором про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно раніше судимого чоловіка 1988 року народження, якого підозрюють у скоєні кримінального правопорушення передбаченого частиною четвертою статті 187 Кримінального кодексу України, а саме розбій, спрямований на заволодіння майном у великих розмірах.

Як встановив суд, знаходячись в одному з населених пунктів Тарутинського району підозрюваний разом з трьома невстановленими слідством особами, проникли до домоволодіння, де погрожуючи фізичною розправою, відкрито заволоділи грошовими коштами.

Вчинення даного кримінального правопорушення карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про застосування стосовно вказаної особи запобіжного заходу у вигляді  тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

За повідомленням прес-служби суду