Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Притягнуто до відповідальності жінку, яка через власні згубні звички ледь не втратила сина

09 квітня 2019, 17:14

      Ізюмським міськрайонним судом Харківської області притягнуто до адміністративної відповідальності жінку 1963 р. н. за частиною першою статті 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

      До Ізюмського ВП ГУНП надійшло повідомлення про те, що молодий хлопець ходить по краю недобудованого чотириповерхового будинку та співає пісню про те, що не хоче жити. На місце пригоди були викликані рятувальники, які і зняли юнака з будівлі. Зі слів хлопця стало відомо, що він проживає з бабусею у селищі Савинці, та раз на місяць приїздить до матері у місто Ізюм. Вкотре побачивши матір у стані сильного алкогольного сп’яніння, хлопець і пішов на недобудову. Свої дії він пояснив тим, що йому важко спостерігати за тим як мати зловживає спиртними напоями.  Умови проживання жінки виявились незадовільними, а сама мати на момент перевірки перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

     Дослідивши матеріли справи та заслухавши пояснення жінки, судом встановлено що вона дійсно ухилялася від передбачених статті 150 Сімейного кодексу України обов’язків щодо виховання власного неповнолітнього сина та вважає за необхідне піддати правопорушницю адміністративному стягненню у вигляді штрафу на користь держави.

 

За повідомленням прес-служби суду