Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано суддю-спікера Котелевського районного суду Полтавської області

16 квітня 2019, 11:46

З метою налагодження ефективної комунікації з громадськістю та ЗМІ на чергових зборах суддів Котелевського районного суду Полтавської області, що відбулись 15 квітня 2019 року було переобрано суддю-спікера. Відтак, повноваженнями судді-речника наділено суддю Мальцева Сергія Олексійовича.

Зазначимо, що Мальцев С.О. вже виконував обов’язки судді-спікера Котелевського районного суду з 2015 року, але у зв’язку з тим, що з 4 січня 2018 року був направлений у службове відрядження шляхом переведення для здійснення правосуддя до Червонозаводського районного суду міста Харкова, зборами суддів Котелевського районного суду від 24 січня 2018 року суддю-спікера було переобрано. За рішенням суддівського колективу новообраним суддею-спікером став Цвітайло Павло Вікторович.

Наприкінці березня 2019 року закінчився строк відрядження Мальцева С.О. і він приступив до здійснення повноважень судді Котелевського районного суду Полтавської області, але на даний час не здійснює судочинство у зв’язку із закінченням 5-річного терміну обрання на посаду судді вперше.

Таким чином, 15 квітня 2019 року судді Котелевського районного суду вирішили уповноважити Мальцева Сергія Олексійовича висвітлювати офіційну позицію від імені суду, брати участь у заходах за участю представників засобів масової інформації, а також виконувати інші повноваження, спрямовані на реалізацію комунікаційної стратегії суду.

 

За повідомленням прес-служби суду