Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП внесе Президентові України подання про призначення Стасюка Сергія Васильовича на посаду судді господарського суду міста Києва

16 квітня 2019, 12:14

16 квітня 2019 року Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про призначення двох суддів.

Повноваження суддів припинилися у зв’язку із закінченням строку, на який їх було призначено, однак вони обіймають посади у відповідних судах, а отже, ці посади не є вакантними.

Вища рада правосуддя вирішила внести подання Президентові України про призначення Стасюка Сергія Васильовича (на фото) на посаду судді господарського суду міста Києва. Суддя пройшов кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді, рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України його визнано таким, що відповідає займаній посаді, та рекомендовано для призначення на посаду.

Водночас Вища рада правосуддя ухвалила відкласти розгляд питання про внесення Президентові України подання про призначення Ізовітової-Вакім Олени Василівни на посаду судді Харківського окружного адміністративного суду.

 

Прес-центр судової влади України