Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Полтаві відбувся тренінг для волонтерів, які проведуть опитування відвідувачів судів області

17 квітня 2019, 17:35

Заступник керівника апарату Полтавського апеляційного суду Наталія Михайлова взяла участь у тренінгу для волонтерів проекту «Моніторинг прозорості та доступності судів Полтавської, Харківської та Чернівецької областей через оцінку відвідувачами суду», що відбувся 17 квітня 2019 року в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області.

З вітальним словом до волонтерів - студентів Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого звернулися директор Регіонального центру Олександр Черчатий та заступник керівника апарату суду Наталія Михайлова.

Наталія Анатоліївна звернула увагу молоді, що суд вже має досвід проведення подібних опитувань громадян, тож працівники апарату апеляційного суду з радістю допоможуть волонтерам та представникам Регіонального центру провести опитування у квітні – травні 2019 року.

Як повідомлялося раніше опитування буде проводитись за методологією системи оцінювання роботи суду (СОРС) з використанням інформаційних карток громадянського звітування. Мета проекту полягає у виявленні ключових проблем та підготовці рекомендацій  щодо покращення надання послуг судами.

 

За повідомленням прес-служби суду