Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіка засуджено до 9 років ув’язнення за збут наркотичних засобів

12 липня 2019, 16:22

12 липня 2019 року  Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області постановив вирок щодо кримінального провадження по обвинуваченню громадянина Щ. у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Інформаційно: мешканець Козелецького району незаконно придбав, виготовляв та зберігав наркотичні засоби з метою збуту. Всього вилучено за місцем проживання обвинуваченого Щ., особливо небезпечного наркотичного засобу: - каннабісу, загальною масою в перерахунку на висушену речовину – 50397,72 г., що є особливо великим розміром та смоли каннабісу, загальною масою 302,8 г.

В судовому засіданні обвинувачений Щ., відмовився давати показання з приводу пред’явленого обвинувачення, однак підтвердив факт вилучення за місцем його проживання наркотичних засобів та не заперечував ані щодо їх кількості та виду, ані щодо загальної ваги, визначеної експертами.

Дослідивши всі матеріали справи, врахувавши покази свідків, висновки експертів, суд визнав винними обвинуваченого Щ. у вчиненні кримінального правопорушення і призначив йому покарання у виді 9 років позбавлення волі без конфіскації майна.

Вирок законної сили не набрав та може бути оскаржений протягом 30 днів до Чернігівського апеляційного суду.   

 

За повідомленням прес-служби суду