Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Понад 4 роки за ґратами проведе чоловік, що грабував жінок, зриваючи з них золоті прикраси, - вирок суду

16 квітня 2019, 11:08

Ленінський районний суд м. Миколаєва ухвалив вирок чоловіку, якого обвинувачували у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України (тобто відкритому викраденні чужого майна (грабежі), вчинений повторно).

Згідно з вироком суду, обвинувачений вчинив низку пограбувань жінок в Інгульському районі м. Миколаєва, де в період з 31.08.2018 до 19.09.2018, підкараулював жінок і шляхом ривку зривав з них золоті прикраси. Після вчиненого з місця вчинення злочину зникав та розпоряжався викраденим майном на власний розсуд. Обвинувачений, таким чином, пограбував шість жінок, завдавши потерпілим шкоду на загальну суму більше 30 000 грн.

Обвинувачений вину визнав повністю,  щиро сердечно розкаялися.

При призначенні покарання, суд врахував характер і ступінь суспільної небезпеки скоєного, дані що характеризують обвинуваченого. Обвинуваченим скоєні кримінальні правопорушення, що відноситься до категорії тяжких, а тому, вважав необхідним призначити покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців.

Зазначимо, що вирок суду ще не набрав законної сили.

З інформацією щодо тексту вироку можно ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua (справа № 489/7411/18).

 

За повідомленням прес-служби суду