Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

23 вересня 2024 року відбудеться круглий стіл на тему: "Привабливість суддівської кар'єри: європейський та український виміри"

20 вересня 2024, 12:50
23 вересня 2024 року Вища рада правосуддя, Вища кваліфікаційна комісія суддів України та Проєкт ЄС "Право-Justice" проведуть круглий стіл на тему: "Привабливість суддівської кар'єри: європейський та український виміри".
 
Участь у заході візьмуть народні депутати України, представники Вищої ради правосуддя, Верховного Суду, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Державної судової адміністрації, Ради суддів України, Національної школи суддів України, Європейської мережі рад правосуддя та інші учасники.
 
Круглий стіл проводиться з метою обговорення питання привабливості суддівської кар’єри в українському та європейському вимірах, наявних викликів та можливостей для їх подолання.
 
Під час заходу відбудеться презентація Звіту Європейської мережі рад правосуддя щодо привабливості суддівської кар’єри та буде обговорено перспективи практичного застосування рекомендацій звіту, враховуючи ті виклики, які існують в Україні.
 
Початок: о 09:30.
 
Онлайн-трансляція події відбуватиметься на сторінці Проєкту ЄС "Право-Justice" в Facebook та YouTube-каналі Вищої ради правосуддя: